Aca Lukas je isprozivao: Aleksandra Prijović nema ništa ružno da kažem o njemu

Sve je počelo kada je Folk house bend počeo saradnju sa mladom pjevačicom

Nakon što je nekadašnji bend Aca Lukasa otpočeo saradnju sa Aleksandrom Prijović medijima su počele da kruže brojne spekulacije o njihovom navodom sukkbu.

-Na prijedlog benda sam vrlo rado pristala da sarađujemo. Oni su vrhunski momci i muzičari, pa zašto da ne? – izjavila je pjevačica.

Na pitanje o tome što joj je Lukas poručio da bi trebalo da “promjeni ljude koji je savjetuju”, Aleksandra je imala pomirljiv odgovor.

Ja stvarno ne znam na šta je on mislio. Aca nije ništa ružno rekao za mene. Ja njega zaista poštujem i cijenim, tako da ne bih da ulazim u tu temu jer se po novinama piše svašta, a ništa od toga nije istina – rekla je Prijovićka, ne isključujući mogućnost da čak i snimi duet sa starijim kolegom.

Sad svi očekuju da ću ja nešto ružno da kažem za njega, ali ja nikada nisam bila takva. Ja nemam šta ružno da kažem za njega. Meni čovjek može da bude otac.

Ja ga jako poštujem u svakom smislu, i mislim da zaista više nema potrebe da se priča o toj temi, odnosno da ulazimo u neke negativne priče jer ništa od toga nije istina – zaključila je Aleksandra.