Ana Korać i Filip se uživo suočili: Da li si uživala dok si gledala kako me njih 10 tuku

Učesnici “Zadruge 2”, Ana Korać i David Dragojević, su gostovali u emisiji “Narod pita”, kada se uživo u program uključio Filip Mijatov, za kojeg se mjesecima pričalo da je Anin bivši dečko.

Ana je otkrila da je Filipa u petak ujutru tužila, a sve njegove sinoćnje tvrdnje u emisiji je negirala.

– Ja bih da vas pozdravim sve, da pozdravim Anu i Davida. Želio sam samo da vam kažem jednu stvar. Htio sam samo da pitam Anu da li je uživala dok je gledala klip dok su me gazili njih 10? – direktno je pitao Filip.

– Kakve ja veze imam sa tim klipom? To je glupost i laž, kao što si izmišljao priče sa mnom… Odlično znaš da ja ne stojim iza toga – rekla je Ana navodeći kako nema potrebe da se pravda i da sve navodne dokaze koje ima može iznijeti na sudu.

– Ti si najveći prevarant! Ti si najveći lažov! Objasni sebi prvo kako se zoveš i prezivaš… Ti si povrijeđen i ja to razumijem, ali ne razumijem zašto iznosiš laži. I zbog toga sam te tužila. Što si povrijedio mene, moje prijatelje… – nervirala se Ana.

Samo dva pitanja. Da li smo imali se.s i da li si mi namjestila batine? – nastavio je Filip, a potom se umiješao David.

– Kad dođeš u Beograd, onda lijepo sjednemo i pričamo. Što zoveš sad? Željan si marketinga ili šta? Kad dođeš u Beograd zovi, ja ću doći gdje god, brate mili – poručio mu je David.

– Meni je Ana namjestila batine, pare nisu problem! Ovdje su bitne druge stvari, ljudi moraju da znaju ko je Ana, mlade djevojke kojima je ona idol – zaključio je Mijatov.