BILA U BRAKU DVIJE GODINE: Evo zbog čega je Stanija riješila da se razvede

Stanija Dobrojević ne krije od javnosti da je dva puta bila vjerena pa je ovu činjenicu podijelila i sa stanovnicima rijaliti programa “Zadruga 2”, ali i otkrila da iza sebe ima brak koji je trajao dvije godine.

Atraktivna zadrugarka je bila isprovocirana komentarom svog cimera Pavla Jovanovića da u njenim godinama treba da ima porodicu.

Stanijina menadžerka Tamara je potvrdila njenu priču i istakla da je ovo bio brak iz ljubavi.

– Istina je da je bila u braku dvije godine, ali to je njena privatnost i intima o kojoj ja ne želim mnogo da komentarišem, sve u vezi sa tom temom možete pitati nju nakon izlaska jer ipak nije na meni da pričam o njenom privatnom životu.

Ono što mogu da kažem je da je to bio brak iz ljubavi, ali je Stanija neko ko je karijerista, pa je uvijek željela da se ostvari na svim poljima i da radi na sebi kako bi, kada dođe trenutak da osnuje porodicu, bila potpuno posvećena isključivo i samo tome – ispričala je Tamara, a onda dodala da su se razišli mirnim putem:

Razišli su se, ali su ostali u prijateljskim odnosima kao normalni i zreli ljudi – rekla je Stanijina menadžerka u intervjuu za Pink.rs.