Da li je Aleksandra najuobraženija pjevačica: U rodnom Bogatiću nije bila 25 godina, a evo šta kažu mještani

Rođena je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca

Aleksandra Radović spada u kategoriju javnih ličnosti koja insistira na tome da svoju privatnost sačuva od medija i do sada je uglavnom uspjevala u tome.

Rođena je 1974. godine u Bogatiću, maloj varoši koja se nalazi u blizini Šapca. Tamo je Radovićeva napravila prve korake, stanovala je u zgradi iznad pošte u samom centru, u blizini joj je bila osnovna škola koju je pohađala.

Sve dok nije upisala studije Muzičke akademije, pjevačica je bila stanovnik Bogatića, pa su novinari Espreso portal riješili da se zapute tamo i od mještana saznaju nešto više o njoj. Naime, malo je onih koji je se sjećaju, jer Radovićeva u Bogatić nije dolazila više od 25 godina.

Koja Aleksandra Radović? Aha, to je ona pjevačica iz žirija, uobražena. Jeste, ona je sa roditeljima živjela u zgradi iznad pošte, to vam je u centru Bogatića.

Ja se nje malo sjećam dok je bila djevojčica, mislim da ona ovdje ne dolazi. Pogotovo otkad je postala poznata, bar je ja nisam viđala – ispričala je jedna starija gospođa koju smo sreli u blizini osnovne škole.

Slično su rekli i drugi mještani Bogatića, a bilo je i onih koji nisu imali pojma da je Radovićeva potekla iz njihovog mjesta. Uglavnom su to pripadnici mlađe generacije. U zgradi u kojoj je nekad živjela popularna pjevačica govore da je nisu sretali duže od dvije i po decenije, kao i da su njeni roditelji prodali stan prije nekoliko godina.

Pošto smo saznali da na periferiji varošice živi jedna starija žena bliska porodici Radović, odlučili su da je potraže. Ljubazna gospođa Gordana rekla je da ni ona odavno nema kontakt sa Aleksandrom i njenim roditeljima.

– Dobro ste čuli, ja sam se nekada družila sa Aleksandrinom majkom, nas dvije smo radile zajedno u prodavnici u centru Bogatića. Inače, roditelji ju su bili trgovci, sasvim obična porodica. Aleksandru nisam baš dugo vidjela. Kada je upisala fakultet, rijetko je dolazila u Bogatić.

Ne znam zašto je tako odlučila, ali dobro… Njena stvar. Nisam u kontaktu ni sa njenom majkom otkad su prodali stan i odselili se – rekla je Gordana.