Evo šta se desilo: Darko ne može da bude uz Marinu

Folk pjevač Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić dobili su sina kome su dali ime Aleksej.

Darko je u bolnici proveo nekoliko sati čekajući da se porođaj završi, a njegova vjerenica sina je rodila prirodnim putem.

– Porođaj je krenuo negdje oko tri ujutru i od tri ujutru pa sve do sedam i petnaest, kada se Marina porodila, porodica i ja bili smo u bolnici. Marina se porodila u „Narodnom frontu“, prirodnim putem i izgurala je sve to junački. Hvala bogu, sve je prošlo kako treba i svi smo uzbuđeni zbog dolaska tatinog anđela koji je konačno tu – kaže pjevač koji sebe smatra idealnim ocem.

– Što se tiče toga kakav sam otac, u to ne treba da se ulazi uopšte. Pa da sam sve loše do sada u životu uradio, bio sam upravo onakav otac kakav bi trebalo da budem. Dobar, brižan i posvećen! Kakav sam otac bio Loreni, takav ću da budem i maloj momčini koju sam dobio. Djeca će mi zauvijek biti na prvom mjestu – priča Lazić koji se nada da će maleni Aleksej ličiti kako na Marinu, tako i na njega.

– Ne mogu vam opisati koliko sam sretan i koliko mi je radosti donijelo rođenje sina. Još je prerano da bih mogao da procijenim na koga liči, ali mogu vam reći da je kao med i da se nadam da će povući najbolje od Marine i mene. Na kraju krajeva, neka je on taji živ i zdrav, a ostalo ćemo sve lako. To je tatina momčina i jedva čekam da ga uzmem u ruke – rekao je pjevač.

Zbog bakterije koja vlada u bolnici, Darko Lazić nije mogao da se zadrži pored vjerenice Marine, koja boravi u jednom od apartmana.

– Marina se nalazi u apartmanu gdje se odmara, a ja zbog neke bakterije koja vlada u „Narodnog fronta“, nažalost, nisam mogao da ostanem tamo duže. Trudim se da završim sve od obaveza što imam prema Marini i sinu, pa da kasnije proslavim kako treba i dolikuje – navodi Darko koji će veliko slavlje organizovati tek kroz nekoliko dana, kada sve kod kuće bude spremno za izlazak Marine i bebe iz bolnice.