(FOTO) NA PRODAJU KUĆA LEPE BRENE: Vrtoglava cijena luksuzne Karingtonke na Bežanijskoj kosi

Ono što je sigurno jeste da neće ni za euro spustiti prodajnu cijenu

“Karingtonka”, koju dugo posjeduju, za balkansku zvijezdu i nekadašnjeg tenisera postala je prevelika, pa su u dogovoru odlučili da kupe manju kuću na Dedinju ili Senjaku.

Još uvijek nisu oglasili ni u jednoj agenciji da prodaju vrijednu nekretninu, već su o tome pričali s prijateljima i rekli im da to razglase. Ono što je sigurno jeste da neće ni za euro spustiti prodajnu cijenu.

– Kada su Živojinovići kupovali kuću na Bežaniji, gledali su da bude što prostranija zbog djece. S vremenom su je još i nadograđivali, pa je ona sada jedna od najvećih u tom kraju. O luksuzu ne treba ni govoriti.

Materijal od kojeg je građena je vrlo kvalitetan, unutrašnjost zaista prelijepo izgleda i dosta novca je uloženo u sređivanje. To ne može da se ne primjeti. Cijena od dva miliona eura je sasvim na mjestu i ne čudi me što neće htjeti da je spuste.

Odluku da prodaju kuću donijeli su tek nedavno, tako da mali broj ljudi zna za to – kaže dobro obaviješten izvor.

Na preseljenje u manju kuću Brenu i Bobu navelo je to što su im se djeca osamostalila.

Prvo se odselio Filip, kada je počeo da živi sa Aleksandrom, a prije nekoliko mjeseci i Stefan je kupio stan u kojem sad živi. U vili na Bežanijskoj kosi ostali su Brena, Boba i Viktor, mada će i on uskoro vjerovatno da se osamostali.

Zato su odlučili da se presele u manji dom, šta će im toliki zidovi ako tamo budu sami. S druge strane, Brenina želja je i ranije bila da se presele na Dedinje ili Senjak, više joj se sviđaju ti dijelovi grada nego ovaj u kojem stanuje. Sad je idealna prilika da ispuni svoj san.

Nova kuća koju budu kupili biće znatno manja, ne više od 300 kvadrata – ispričao je izvor.

Podsjetimo, popularna pjevačica je nedavno govorila o tome da joj je vila na Bežanijskoj kosi postala prevelika.

– Mi smo i kupili veliku kuću da bismo bili s djecom, ali sada je to jedna priča gdje je svaki roditelj sretan što se njegovo dijete osamostalilo i što želi nekakav svoj lični život, što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite s roditeljima poslije dvadeset i druge, treće godine.

Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema djece u njoj – rekla je Brena.