(FOTO) SAŠA POPOVIĆ SE POČASTIO JAHTOM: Cijena prava sitnica

Direktor Granda izdvojio million eura za skupocjeno plovilo.

Saša Popović postao je vlasnik luksuzne jahte koja vrijedii milion eura, saznaje Kurir!

Suvlasnik “Grand produkcije” prije dvije nedjelje kupio je skupocjeno plovilo kojim će od ove godine krstariti Jadranom. Jahta će biti usidrena u Opatiji, gdje Popović ima stan i tamo provodi godišnji odmor.

Izvor kaže da je Saša posljednjih mjeseci bio u potrazi za odgovarajućim plovilom, a da se ovo najviše svidjelo njegovoj supruzi Suzani Jovanović i da je to bilo presudno da ga pazari.

Cijena od milion eura nije jedino što će Popović morati da plati. Ovako luksuzna jahta iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanje i plaćanje usidrenja, što mjesečno iznosi oko deset hiljada eura.

-Namještaj je rađen po mjeri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i prelijepu ložu. Takođe, posjeduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje.

Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalan kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine.

Saša će morati da izdvoji za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko četiri hiljade eura mjesečno.

Takođe, moraće da izdvoji novac i za dodatno održavanje broda – oko dvije hiljade eura mjesečno, a na sve to ima obavezu da plaća mjesto u opatijskoj uvali gdje će jahta biti usidrena- kaže izvor.

Pulsonline

(expresstabloid)