Fotograf kataloga starleta progovorio: Bila je toliko euf*rična kao da je slikam za Vogue

Fotograf koji je bio angažovan da slika pro****utke za katalog estradnog ma*roa Mihaila Maksimovića, koji je u pritvoru pošto je protiv njega pokrenuta istraga, otkrio je zanimljive detalje na saslušanju u tužilaštvu.

Kako mediji saznaju, fotograf je, navodno, ispričao da mu se nijedna od njih nije žalila da je primorana da radi za Maksimovića ili da se fotografiše za katalog.

Izvor otkriva i da je fotograf potvrdio da su među djevojkama koje je slikao u provokativnim izdanjima bile Božana Vujinović, Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro i mnoge druge. Posebno je naveo da je među njima bila i izvjesna Lena, koja mu je ostala u sjećanju jer je bila presretna zbog fotografisanja.

-Djevojke su bile zadovoljne. Lena je, recimo, bila toliko euforična zbog fotografija, kao da je slikam za magazin Vogue – otkrio je fotograf.

Starlete, manekenke i ostale djevojke, prema njegovim riječima, slikao je uglavnom u hotelima, u lijepom ambijentu.

-Nekada je to umjelo da traje i satima, ali nikada se nisu žalile ni na šta. Pojedine su imale zahtjev da se slike dorade u Fotošopu – rekao je fotograf, kojeg je, kako se sumnja, Mihajlo Maksimović angažovao da slika djevojke.

U istrazi je, kako se saznaje, saslušan i fitnes-trener kod kojeg su, prema sumnjama tužilaštva, djevojke bile “primorane” da odlaze i treniraju.

-On je potvrdio da poznaje Maksimovića i njegovog brata Dušana Milenkovića, koji je takođe osumnjičen u istrazi. Objasnio je da on drži individualne treninge i da mu najveći broj klijenata dolazi po preporuci.

Nije mogao da kaže koje su sve djevojke kojima je pomagao u održavanju kondicije, došle preko uspješne braće, ali je rekao da je siguran da mu nijedna od njih, uključujući i Mimi Oro, nije rekla da radi za Mihajla, niti se žalila da je neko tjera da dolazi – kaže izvor.

(expresstabloid)