Gastoz progovorio o odnosu sa Lunom: Ona je ljuta, a sama je pričala o našoj je*ačini

Nenad Marinković Gastoz nekad je sa Lunom Đogani, pobednicom „Zadruge 2“, bio veoma prisan, a danas njih dvoje jedva da se podnose.

Naime, iako je Luna bila ta koja je javnosti otkrila da je bila u s*ks-šemi sa Gastozom, ona se istovremeno i naljutila na njega, pa je njihova konverzacija u međuvremenu zahladnila.

Toliko da joj je pobjedu u „Zadruzi“ čestitao na Instagramu, a za duet bi izabrao Anastasiju Ražnatović, njenu bivšu najbolju drugaricu.

Gastoz je otkrio kako je tekao put od ljubavi do mržnje i zbog čega misli da je Anastasija bolja od Lune.

– Luni sam čestitao pobjedu i to je to. Opet bih joj čestitao, doduše na Instagramu. Nije tu ništa čudno, to se očekivalo i ja sam to uradio. Uvijek ja pružam ruku, takav sam čovjek.

Ne volim svađe, rasprave, skandale i nikada neću biti drugačiji – priča Gastoz i otkriva zbog čega je njegov odnos sa Đoganijevom i dalje jako loš.

– Što se tiče Lunine pjevačke karijere, želim joj uspjeh i želim joj da se ostvari u tome što bolje može, ako je već čvrsto riješila da ide tim putem.

Ipak, Anastasija je stvarno izdominirala i sve što je ta djevojka snimila izazvalo je haos kako kod nas, tako i van granica Balkana. Ražnatovićeva je u svakom smislu osvježenje na muzičkoj sceni i skidam joj kapu na svemu što je uradila.

Volio bih da snimi duet s Anastasijom. Jednog dana, nekada u budućnosti kada se sklope sve kockice i kada to bude moguće. Volim ono što radi i uvijek bih bio ieo projekta na kojem je ona – zaključuje Gastoz.

– Ona je ljuta na mene, a ja stvarno ne znam zašto. Treba ja da budem ljut jer je ona pričala o našoj je*ačini, a ne ja. Izgladićemo to, bože moj. Ona je sad u haosu, pod stresom.

Kad se malo iskulira, nastavićemo da se družimo – kaže Marinković i ističe da Luni želi svu sreću u muzičkim vodama.

Gastoz je poznat po burnom ljubavnom životu, a sada je otkrio i zbog čega više voli silikonske ljepotice od prirodnih.

– Nije mi važno da li je djevojka mlađa, starija, crna, plava… Volim kada djevojke imaju nešto bezobrazno u sebi.

Priznajem da više volim silikonke. Ipak, moram priznati da su mi prirodne djevojke dosadile, imao sam ih mnogo, sad bih malo silikonke – kaže Gastoz.

Izvor: Alo.rs.