HARIS I RIJANA SE ZALJUBILI: Na svadbi im se desila ljubav

U gradu Bodensee koji leži ne prelijepom jezeru, a koji je podjeljen na njemčaku i švicarsku stranu, gostovali su popularni mladi pjevači iz BiH Ibro Bublin i Haris Kulović, a kao ispomoć im je došla njihova koleginoica koja živi u Njemačkoj Rijana Zubanović, poznata iz trenutno aktuelne sezone Zvezde Granda, kada se takmičila sa njenom mamom Bucom.

Razlog i povod ovom njihovom boravku u Bodensee bila je svadba dvoje mladih ljudi iz BiH i Sandžaka Elme i Alena.

Više stotina posjetilaca uživalo je u ovom svadbarskom druženju, a ova svadba posebno je bila „fatalna“ za Harisa Kulovića i Rijanu Zubanović jer im se desila „ljubav na prvi pogled“.

-Zaista se nisam nadao da će to sve tako da bude, kreneš na svadbu, da pjevaš mladencima, a onda se tebi samom desi ljubav i ubrzo razmišljaš o vlastitoj svadbi.

Da, da upravo tako. Jednostavno pogodila me „amorova strijela“ direkt u srce i tu više ništa ne mogu – rekao nam je Kulović.

Rijana se samo zaljubljeno smijala, a kada su njih dvoje krenuli da pjevaju duetske pjesme, sticao se utisak da su samo pjevali jedno drugom, i kao da su bili sami u dvorani.

Ni popularni Ibro Bublin nije baš mirovao, a njega su okupirale žene da se slikaju.U jednom momentu prišao mu je podosta stariji čovjek i rekao mu kako jako voli njegov način na koji pjeva sevdalinke.

-Sine moj dragi, rahmetli Safet Isović, pa ti – rekao mu je dedo

Harisa, Ibru i Rijaldu pratili su vrhunski muzičari klavijaturista Adis Cigura i Nermin Smajlović, virtouz na harmonici Elvedin Elo Muhić i gitarista Kemal Kemo Suljagić.

Najveseliji pored mladenaca tu večer bio je njihov kum Aldin sa suprugom Nerminom, a Aldin je bio i posebno izdašan u davanju bakšiša pjevačima, a od njega je ponajviše profitirao Haris Kulović.

Menadžer Hilmo Peljto i Dervo Bublin posmatrali su sve sa distancirane udaljenosti, da barem što se tiče muzike i samih pjevaša protekne sve u redu, a kompletna noć svima će ostati u lijepom i dugom sjećanju, a posebno mladencima.