Katarina Grujić hitno smještena u bolnicu: U pitanju je ozbiljna bolest

Pjevačica Katarina Grujić hitno je hospitalizovana prije dva dana zbog teške upale bubrega.

Naime, pjevačica se u posljednjih mjesec dana nije osjećala dobro, ali budući da je stalno na nastupima, nije imala vremena da ode kod ljekara.

– Kaća je prije nešto više od mjesec dana počela da se žali kako se ne osjeća dobro i da nešto s njenim organizmom nije kako treba. Pošto je od početka ljetnje sezone mnogo radila, oštre bolove u leđima, bol u stomaku i konstantni umor prepisala je prehladi i virusima koji vladaju. Iako se stanje iz dana u dan pogoršavalo, ona nije željela da ide kod doktora, ubjeđena da nije ništa strašno i da će kroz nekoliko dana biti bolje, ali, nažalost, čekanjem je samo dodatno pogoršala svoje stanje – kaže izvor i otkriva da se Kaća odlučila da ode kod doktora tek kada je su bolovi postali neizdrživi.

– Prolazile su sedmice, njoj nije bilo bolje. Svakim radnim vikendom situacija se pogoršavala i ona je brzo shvatila da joj se dešava ne što mnogo alarmantnije od gripa. Jednog jutra, Kaća je s nastupa u Beogradu stigla pred zoru kući i polako spremala za spavanje.

Međutim, u tom trenutku stomak i leđa su počeli toliko da je bole da nije mogla da stoji na nogama. Počela je da vrišti od bola, ne uspjevajući da se pomjeri. Pozvala je drugaricu i zamolila je da dođe po nju, priča izvor i otkriva kako je Grujićeva reagovala kada su joj rekli da ima tešku upalu bubrega i da će biti zadržana u bolnici.

Kada je sa drugaricom otišla u bolnicu, po njenom izgledu bilo je svima jasno koliko je loše. Sproveli su je na ispitivanja i vrlo brzo zaključili da ima najteži oblik upale bubrega. Ni ljekari nisu mogli da vjeruju da je sve vrijeme čekala i trpila bolove s obzirom na to da je stanje njenih bubrega bilo užasno. Rekli su joj da će morati da ostane u bolnici i otkaže sve nastupe. Šo.irala se i nije mogla da vjeruje da ju je bolest snašla usred ljetnje sezone – priča izvor i dodaje:

– Određeni su hospitalizacija od 15 dana i strogo mirovanje. Objašnjeno joj je bi ozbiljnim posljedicama mogla da se suoči ako se ogluši o to što ljekari kažu, što ju je uplašilo. Trenutno bolnici, radi detaljne analize i oporavlja za 5 dana izade, biće mnogo bolje. Poslije ovoga će sigurno više voditi računa o zdravlju – zaključuje izvor za Alo.