Komšija Darka Lazića otvorio dušu: Jadna ona Marina, on kao da se u kafani rodio

Povratnička pjesma Darka Lazića naišla je na odličan odziv publike, te je tako “zaradio” preko pet miliona pregleda na YouTube-u za nedjelju dana.

Ipak, prema ispovijjesti koju je njegov prvi komšija iz Brestača dao za Sc**dal, pjevač se navodno ne smiruje, te se pribojava za Lazićevu sudbinu.

– Ma nikako da se smiri! Otac i majka mu se pojedoše od brige, a on samo na kafanu i piće misli! Niti vraća dugove, niti se trudi da nešto uštedi! Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila! – počeo je priču komšija za spomenuti nedjeljnik.

Vidim da dolaze i neki u bjesnim kolima, vjerovatno ga jure za dugove. Jadna ona mala Marina (prim.aut. emotivna partnerka Darka Lazića koja je trenutno u drugom stanju). tako je mlada, a već ima ozbiljne muke.

Darko kao da se u kafani rodio, čim otvori oči, juri negdje da zasjedne. Sve tera po starom, ništa to ne valja. Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost.

Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile! – dodao je komšija, a potom zaključio:

– Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje!

(espreso)