Lukas je Brenu nazvao ”istrošenom protruhlom”: Njen odgovor će ga natjerati da pobjesni

Pjevačica kaže da je ne zanimaju mišljenja pojedinaca.

Lepa Brena, koju je kolega Aca Lukas žestoko isprozivao, nije se mnogo obazirala na priče i uvrede. Pjevačica je poslije desetak dana odlučila da progovori o sk*n.alu koji je potesao region.

-Ako uzmem u obzir da me je ove godine gledalo pola miliona ljudi na koncertima, da sam imala fantastičan album, mnogo kvalitetnih nastupa, onda me mišljenje pojedinca uopšte ne dotiče.

Kada bolje razmislim, uopšte me više ne dotiče. Volim samo konstruktivne kritike pametnih žena i muškaraca– rekla je pjevačica.

Podsjetimo, Aca Lukas uputio je brutalne uvrede na račun kolegice i bivše prijateljice Lepe Brene, koju je nazvao “trećedobnom Štrumpfetom”. Ovim je pjevač htio da poruči najvećoj jugoslovenskoj zvijezdi da je ostarila i da je njen izgled smiješan.

Na sve ovo, Lukas je dodao i da Brena u svom sadašnjem stajlingu podsjeća na Jelenu Karleušu, sa kojom je takođe zaratio putem društvenih mreža.

Aca je, posle koncerta na “Mjuzik viku”, na kojem su oboje nastupali, uputio uvr.dljive komentare Lepoj Breni putem Instagrama, u kojima je pisao da je Lepa Brena “protuha istrošena”, kao i da je njen koncert “cirkus” prenosi expresstabloid.