Luna Đogani odgovorila na prozivke Kije Kockar

Darko Tanasijević je uradio intervju sa pobjednicom rijaliti programa “Zadruga 2” Lunom Đogani, koja se osvrnula na proteklih 10 mjeseci koje je provela u “Imaginarijumu”!

Voditelj je u jednom trenutku pročitao komentar Kristine Kije Kockar kada je čula za Luninu pobjedu:

– Iskreno, imala sam sinoć nastup van Srbije, sad sam upalila telefon i vidjela da je pobijedila. Kao što sam nekad rekla – sramota Srbije! Ali postala je sprdnja i, eto, sa prošlogodišnjih 22 posto stvorilo se još 8 posto degenerika ili su se ovih 22 posto od prošle godine zaista potrudili. Šalu na stranu, Luna do pobjede. Sinoć smo svi navijali za nju. Svaku paru je zaslužila – bio je Kijin komentar povodom Lunine pobjede.

Na pitanje voditelja kako gleda na ovaj komentar, pobjednica “Zadruge 2” je prokomentarisala:

– Ja ništa ne gledam, iskreno da ti kažem. Ljudi koji nemaju nikakav značaj u mom životu, ne pogađa me njihovo mišljenje. Ja sam svaki njen uspjeh i te kako pohvalila, čak su me i kritikovali zbog toga što je nisam pljuvala, nego sam pričala za pjesmu da su joj super.

Ja nemam problem da nekoga pohvalim. Kija ne postoji u mom životu, ne razmišljam o njoj. Ona je očigledno imala potrebu da me komentariše i ne znam zašto me komentariše – odgovorila je Luna.