Miljana je neur.čunljiva, plašim se da će me ub.ti: Kulićeva nastavlja da pr.jeti Zoli

Lazar Čolić Zola dobio je pr.je.nje ub.stvom u rijalitiju od bivše djevojke Miljane Kulić, a sada kad je napolju kaže da mu ona neprestano šalje poruke.

Prema njegovim riječima, Miljana mu šalje pri.eteće poruke, gdje ističe da će mu namjestiti ub.stvo, da je neće zateći živu i vrijeđa njegovu porodicu.

– Naziva je (njegovu majku) ku*vom, priča joj da će uskoro da sahrani dijete i slično. To su jezive stvari i pr.jetnje! Ona je došla do broja telefona mog menadžera, pa i njega uznemirava, a meni na Instagramu pr.jeti svaki dan.

Njoj se mnogo pogoršalo zdravstveno stanje, jer ona ima običaj da prestane da uzima lijekove i onda nastaje haos. Tjerao sam je stalno da uzima lijekove i terapiju i ona bi me poslušala na dva, tri dana, a onda bi prestala da uzima i onda kreće pakao. Psihički je u jako lošem stanju i od nje čovjek ne zna šta može da očekuje – kaže Zola koji je uplašen da ga Miljana negdje ne sačeka:

– Imam osjećaj da joj ne bi bio problem da nekome plati da me negdje sačeka i ispr.bija ili upuca iz pi.tolja. Sa njom se ne treba šaliti jer ona nekad gubi kontrolu u nekim postupcima i ne razmišlja o posljedicama. Njena majka shvata u kakvom joj je stanju kćerka, pa je pokušala da je urazumi, ali to će teško da joj pođe za rukom jer je Miljana ne sluša – priznao je di-džej za Rijaliti.

Zola kaže da Miljani i dalje želi sve najbolje, kao i da krene dalje i nađe momka koji će je bolje razumjeti.