MOGLI SMO SVE DA NASLUTIMO: Ko se sjeća postera za GOT-a, znaće ko je sjedio pored Ned Starka i zašto je ovaj kraj bio neizbježan

Ali, ako malo bolje analiziramo ovu seriju, shvatićemo da finale uopšte ne bi trebalo da bude iznenađenje.

Fanovi „Igre prijestolja“ i dalje bučno negoduju zbog činjenice da je Bran Stark završio na čuvenom Gvozdenom tronu, u finalu ove kultne serije koja je izazvala svjetsku histeriju.

Zapravo, ne bukvalno, jer je samu stolicu, skovanu od hiljade mačeva palih ratnika istopio jedini preostali zmaj, Drogon, ali Bran Stark jeste izabran za kralja šest kraljevstava (pošto je Sjever postao nezavisna kraljevina u kojoj je kraljica postala ko drugi, nego lejdi Sensa).

Ovo je ukratko rasplet koji se željno iščekivao punih 8 sezona, i okosnica jedne od najvećih i najskupljih produkcija ikada. Reakcije fanova su, najblaže rečeno, podjeljene.

Ali, ako malo bolje analiziramo ovu seriju, shvatićemo da finale uopšte ne bi trebalo da bude iznenađenje. Za početak, tvorci GOT-a nikada nisu bili skroz fer prema her*inama ovog djela.

Jeste, Sansa je postala kraljica Sjevera, ali mnogi bi se složili da je trebalo da bude baš ona kraljica svega. Takođe, da ste malo bolje pogledali poster prve sezone Igre prijestolja, znali biste da se od početka kuhao baš ovaj rasplet. Da, baš tako.

Pogledajte malo bolje ovaj poster, sa Ned Starkom na Gvozdenom tronu. Sa njegove desne strane se nalazi gavran! Bran, kao što svi znamo, je postao Trooki Gavran u Igri prijestolja, i takođe je Nedov sin. Da li je ovo signal koji smo svi propustili? Pišite u komentarima.

(expresstabloid)