Momak Katarine Grujić odgovorio Vranješu: Ako ne želiš probleme, odmah obriši fotku

Ognjen Vranješ je pokušao da rasturi vezu Katrine Grujić i bogatog biznismena Semira Junuzovića, a sve zbog Duška Tošića, koji je Kaći lajkovao fotke kako bi se osvetio svojoj ženi Jeleni Karleuši.

Naime, Ognjen je postavio snimak na svom Instagram profilu na kojem se jasno vidi kako se ljubi sa Grujićkom, i to samo deset minuta nakon što je Duško lajkovao pjevačicine slike. Kako izvor za Srpski telegraf tvrdi, Ognjen sve radi da bi isprovocirao Tošića, ali ovoga puta nije ni slutio da će u Kaćinu odbranu stati njen momak Semir.

Duško lajkovao fotku pjevačici, nakon čega je Ognjen okačio snimak kako ljubi Katarinu, što je njenog novog partnera dovelo do ludila

– Vranješ je vidio da Duško lajkuje Kaćine slike na Instagramu i da je redovno prati, pa je odmah to doživio kao provokaciju. Kako bi se dokazao da je muškarčina, te podsjetio Tošića da je on već bio sa Grujićkom, Ognjen je okačio snimak na kom je ljubi, i to samo nekoliko minuta poslije lajkovanja Karleušinog muža – kaže izvor i dodaje da Vranješ nije razmišljao da je Katarina sada u ozbiljnoj vezi i da će to zasmetati njenom momku.

Odmah nakon toga Grujićka ga je pozvala i sa njenog telefona se javio Semir, koji je zaprijetio Vranješu i rekao mu da odmah obriše snimak ako ne želi probleme. Takođe ga je pitao šta mu to znači i napomenuo mu da više neće da čuje da na bilo koji način uznemirava njegovu djevojku – priča izvor i dodaje da Ognjenu nimalo nije bilo prijatno kada je čuo Semirov glas umjesto Kaćin.

– Fudbaler se izgubio kada je čuo muški glas, nije znao šta drugo da kaže, osim da će taj snimak ukloniti sa svog profila i da ne želi probleme. Naravno, Semiru se nimalo nije svidjelo što se dvojica fudbalera prepucavaju preko njegove djevojke. Duška nije zvao jer smatra da nije toliko strašno što joj lajkuje slike, pošto je ona ipak poznata ličnost, a i zna Tošića privatno.