Nastavlja da ur.iše: Filip Mijatov javno pozvao Davida na tuču

Tokom trajanja druge sezone najgledanijeg rijalitija ”Zadruga” koja je ponovo srušila sve moguće standarde, pojavile su se spekulacije da se učesnica Ana Korać bavi elitnom pros***ucijom.

Filip Mijatov koji je bio odlučan da svima dokaže da su njegovi navodi da se bivša zadrugarka bavi prostitucijom zaista istiniti, ponovo se oglasio.

-Nijedna tužba mi nije stigla. To su samo njene prazne priče. Neko joj je rekao da sam ja sve demantovao nakon one emisije, vjerovatno je to onaj lažljivi Lazar rekao. Neće me ni tužiti. Ona najviše može da dobije 100 ili 200 hiljada dinara. Mislim, šta je to u odnosu na ono što sam ja njoj dao… Evo, daću joj ja te pare, neka potroši to lijepo- govorio je Mijatov, nakon čega se osvrnuo na bokerski meč na koji je izazvao Dragojevića, za vrijeme njegovog boravka u “Zadruzi”.

-Megdan je podržao meč. Filip proziva Davida. To će biti najveći MMA meč u Areni. Vidiš, to nije stiglo do njega, ne znam kako će da sazna, možda sad ovako- rekao je Filip prenosi expresstabloid.

On se takođe osvrnuo na činjenicu da je Ani hakovan profil na Instagramu i tom prilikom istakao da nema čega da se plaši ukoliko neko pročita njihovo dopisivanje. Takođe je zaključio da je bolje što Koraćeva nema profila na pomenutoj društvenoj mreži jer ne bi, kako kaže, “izdržala šamar realnosti”.

-Mi smo se dopisivali kao dečko i djevojka, ko god da ima taj profil, nema ništa tu loše. Zamisli da ima Instagram, ljudi bi je pljuvali, čitao sam komentare po onim fan stranicama. Haos, ne bi ona to izdržala, to bi bio veliki šamar realnosti- rekao je Filip za sam kraj razgovora.