NIJE MOGAO DA JOJ UĐE: Jelena Krunić otkrila kako je izgubila nevinost i dobila po*nu bolest

Ispričala šo*antne detalje.

Jelena Krunić priznala je u svojoj ispovijesti da je sa 18 godina izgubila nevinost sa “nevaljalim” muškarcem, a onda otkrila i sve š*kantne detalje.

“Ja sam njega upoznala preko neke svoje drugarice i mnogo mi se svidio, i baš je bio moj tip muškarca.

Bio je krupan, visok, crn, taman ten, bijeli zubi, i imao je lijepe šake što je meni najbitnije kod muškaraca. Bila sam zaljubljena i on je prva tri mjeseca prema meni bio super, bio je zaštitnički nastrojen.

I poslije tri mjeseca, moj dotični, bivši odlazi u zatvor”, rekla je ona i dodala da ga je u zatvoru posjećivala i odnosila mu hranu, iako je samo mogla da ga vidi kroz rešetke.

Krunićeva je priznala da je bila ub**eđena da će isti muškarac biti otac njene djece.

Kada je dečko izašao iz zatvora, njih dvoje su nastavili vezu, a poslije 6 mjeseci, Jelena je odlučila da izgubi nevinost.

“To je meni najgore iskustvo u životu koje sam doživjela. I nismo uspjeli naravno na moj 18. rođendan veče, jer da izvinite, nije htio da uđe, a uspjeli smo drugo veče i to sam plakala kao kiša, i sve u svemu završilo se to brzo.

Onda sam ja mrzila se*s sa njim, jer je to bilo bolno, nije mi prijalo, jednostavno nije imao pristup kako da mi priđe”, zaključila je ona na kraju svoje potresne ispovijesti na njenom “Youtube” kanalu i otkrila da je od njega dobila po*nu bolest jer ju je varao.

(expresstabloid)