Niko nije znao šta je sve vrijeme radila: Ovo je g*la istina o Severini Kojić

Rijetko smo kad u intervjuima imali priliku vidjeti toliko iskrenu Severinu kao što je to bio slučaj tokom prekjučerašnjega gostovanja na slovenskoj televiziji u emisiji “Od blizu”.

Vesna Milek, voditeljica na slovenskoj televiziji, ne krije da je ostala iznenađena otvorenošću Splićanke Severina Kojić.

 

Rijetko smo kad u intervjuima imali priliku vidjeti toliko iskrenu Severinu kao što je to bio slučaj tokom prekjučerašnjega gostovanja na slovenskoj televiziji u emisiji “Od blizu”, kada je popularna pjevačica slovenskoj novinarki i voditeljici Vesni Milek otvorila dušu.

Tom prilikom, bez cenzure, gledaoci RTV SLO imali su priliku čuti detalje iz Severinina života koje dosad nikad nije komentirisala, poput stvari koje želi promijeniti na sebi, za čim najviše žali, o navodnom suk*bu s Jadrankom Kosor, ali i njena dva najveća životna sk**dala – poznati snimak s jahte i dugogodišnja bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Voditeljicino pitanje koji je njen najveći strah pjevačica je posebno emotivno komentarisala, a razgovorom u emisiji podjednako su oduševljene i Vesna Milek i Severina, koja je na svom Instagramu za slovensku novinarku imala samo riječi hvale.

A i sama Vesna Milek priznala nam je da je bila prilično iznenađena, ali i jako zadovoljna Severininim iskrenim i otvorenim gostovanjem.

– Bila sam prilično iznenađena jer Severina i ja nismo prijateljice. Upoznala sam je prije nekoliko godina preko našeg zajedničkog pokojnog prijatelja Tomaža Pandura i tada smo radile intervju za Delo.

To je bio naš prvi razgovor i bilo je divno. Tomaž je bio naš dragi prijatelj i, kao i svima, Severina mi je i onda bila vrlo fascinantna, balkanska Madam X, arhetip svih tipova žena s kojima se svjesno ili nesvjesno poigrava.

No, tada je to bila druga Severina, kakvu svi poznajemo. Ali, došlo je do promjene.

Severina je zrelija, lucidnija, ima mir u sebi i vjerujem da će se situacija sa sinom riješiti –ispričala je Vesna Milek. Intervju su, kaže, dogovarali više od godinu dana, a u trenutku snimanja Severina nije imala nikakvih posebnih zahtjeva.

Na samom početku razgovora Vesni je otkrila kako je kao djevojčica bila stidljiva i da nije puno pričala, a ni danas ne voli da govori o sebi.

– Teško mi je govoriti o sebi, to nisam nikad naučila. Meni su se stvari iz privatnog života uvijek činile suvišne na pozornici. Zato sam i intervjue smatrala suvišnima – rekla je Severina, a onda napomenula da je možda sad vrijeme da bude malo otvorenija.

A koliko je Milek na pjevačicu ostavila jak utisak, jasno je i iz objave na Instagramu gdje je napisala kako bi “s njom išla i na ljetovanje, jer je preslatka, pametna i topla… Ona je moja najdraža novinarka u Sloveniji, ona je moja ljubezen”.

– Dirnuta sam, makar mi je to sve neobično. Možda sam onaj prvi put na nju ostavila dojam. Ona je tip žene za koju mi se čini da znam što je tera naprijed.

Sve što je rekla, prošla, sve svoje greške sastavila je u mozaik i s vremenom postala svjesna svoje sjene, jer bez nje nema ni svjetla.

Baš kao i Tomaž, oni imaju svoju ranu koju nikad ne mogu zaliječiti, ali upravo iz tog bola stvaraju umjetnost. Taj me se dio razgovora najviše impresirao – otkriva Vesna. U razgovoru je Severina poručila i kako je trud i rad na sebi jedini put prema sreći, ali i da je ključ uspjeha u mijenjaju uzorka ponašanja koje je naslijedila od svojih roditelja.

– Mislim da se budimo s teškim mislima, a mislim da se treba buditi s lijepim mislima. Ništa nam se neće desiti, samo nas strah tjera da se ponašamo kako se ponašamo.

Svi smo mi djeca nesretnih roditelja. To je lako ispravljivo ako čovjek počne raditi na sebi, ako uključi svjesnost i prihvati odgovornost. To je zrelost.

Prije sam to odbijala jer sam mislila da sam odrasla, ali ustvari uopšte nije tako. U zrelosti isto tako možeš biti zaigran – naglasila je Severina.

Nije se libila da priča ni o navodnom suk*bu s tadašnjom premijerkom Jadrankom Kosor, napomenuvši da je “super uvijek boriti se za druge, za sebe malo teže”.

Na oko jednostavno, ali i prilično intimno voditeljicino pitanje bilo je koji je Severinin najveći strah, a odgovarajući na njega pjevačica je jedva zaustavila suze.

Najveći strah mi je od ostavljanja, od napuštanja, i čini mi se da sam se uvek trudila, čak i nauštrb sebe, zadržati ljude samo da ne budem ostavljena– priznala je.

Otkrila je i da kod nje strah od javnog sramoćenja više ne postoji, jer je taj deo proživjela kada je procurio njen snimak s jahte. Duhovito je odgovorila i na insinuacije da je taj video sama objavila.

– Bar bih se našminkala da sam mislila objaviti – kratko je komentarisala Severina na slovenskoj televiziji.

A koliko je iskren bio njen razgovor s pjevačicom Vesna je, tvrdi, otkrila i sama tokom emitovanja u utorak uveče.

– Bila sam iznenađena kad sam pogledala emisiju. Nisam uopšte u razgovoru imala nameru ulaziti u tu žutu stranu javnog života.

Severina i ja razgovarale smo kao dvije žene i na mene je ostavila utisak kao zrela žena svjesna svojih grešaka, ali i vlastitih uspjeha i vrijednosti – zaključila je na kraju voditeljica.

Izvor: Alo.rs.