Određen pritvor Mikiju Đuričiću: Evo koliko će pčelar robi.ati zbog nas.lja

Podsjetimo, Miki je u toku noću prvo Suzani Perović ud.rio ša.ar, a onda u dvorištu pr.bio Nadeždu Biljić štakom, pomoću kojih hoda

Miki Đuričić brzom reakcijom nadležnih sproveden je u zatvor zbog nas.lja nad ženama koje je pokazao u rijalitiju “Zadruga”. Naime, Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana.

Podsjetimo, Miki je u toku noću prvo Suzani Perović ud.rio šam.r, a onda u dvorištu pr.bio Nadeždu Biljić štakom, pomoću kojih hoda zbog povreda zadobijenim u saobraćajnoj nes.eći.

Đuričić je danas priveden u Javno tužilaštvo u Rumi kako bi bio procesuiran, a odmah je kontaktirao advokate koji su se pojavili kako bi pokušali da pomognu svom klijentu.

– Mišljenja smo da će sud Mikiju odrediti zadržavanje do 30 dana u pritvoru. Vjerovatno će podići optužnicu za nas.lni.ko ponašanje i moguće je da će mu biti suđeno i za prethodna djela. Postoje dvije opcije, jedna je nanogica i kućni pritvor, koja je manje vjerovatna, a druga je 30 dana uz mogućnost skraćenja i produženja pritvora – istakli su Mikijevi branioci za medije.