OGLAS: JAVI SE AKO IMAŠ VELIKE GR*DI I VAG*NA TI NE ŠTRČI: Muškarac postavio oglas da traži srodnu dušu

Traženje srodne duše na društvenim mrežama i stranicama za upoznavanje sve je popularnija praksa u današnje vrijeme, ali neki oglasi su zaista neb*lozni.

Jedan takav je naišao na kritiku javnosti. Australac je na Fejsbuku objavio oglas u kom traži srodnu dušu, a oglas je veoma brzo postao viralni hit.

-Ja sam tridesetpetogodišnja izgubljena duša koja traži ljubav- započeo je naizgled romantičan muškarac, ali je onda nastavio:

-Ako imaš između 19 i 23 godine, nisi viša od 155 centimetara i imaš od 43 do 47 kilograma, bjelkinja si ili možda egzotična mulatkinja, imaš posao, vozačku dozvolu, moderan automobil, redovno ideš u teretanu (bez cura koje su čas mršave, čas debele),

ako imaš va*inu koja ne štrči prema spolja, gr*di veličine C, ako nemaš jeftine tetovaže, pirsinge na licu, nemaš bivših prijatelja s povlasticama, nemaš bivše koje znam ili za koje znam,

ako si voljna da se preseliš u Kanaberu da budeš moja djevojka, imaš dobru ličnost i smisao za humor, nikad se ne ponašaš razmaženo ili počinješ svađe ni oko čega i ne postaneš ljubomorna kad ne dođem kući cijeli vikend… molim te, javi mi se- napisao je Australac.

Njegov oglas je šo*irao druge korisnike, koji su ga “pljuvali” u komentarima.

-“Nije ni čudo što je izgubljena duša, izgubio se u svom poremećenom svijetu”, “Znači želi sitnu, mladu, neiskusnu koju može da kontroliše i plaši. Kakav ulov”– komentarisali su ljudi.

(expresstabloid)