Otkrila zašto je nema: Indira Radić ne želi da bude dio estradnog mulja

Ističe da samo gleda u svoje dvorište.

Indira Radić se, kako kaže, povukla sa estrade onda kada je shvatila da ne želi da bude “dio estradnog mulja”. Svoju odluku smatra ispravnom, jer joj balans koji je postigla neizmjerno prija.

Kada bih počela da pričam o estradi i tome zbog čega sam se povukla iz tih krugova, sigurno bih pričala do sutra. Kada čovjek prepozna situaciju oko sebe i kada uvidi da ne pripada onome što mu se nameće, mora da napravi pravi potez i ode.

Ako ne ode i ne spasi se, ostaje mu da pliva u mulju i bori se da ne potone. Umorila sam se od estrade i to je glavni razlog zašto sam se povukla. Čovjek dođe u određene godine kada je najbitniji sam sebi. Tada živi u svom svijetu, koji čuva od svega i svih.

Drugačije ne bi moglo da mi bude dobro i drugačije ne bih bila sretna. Iako o svim kolegama mislim samo najbolje, to ne znači da su svi dobri za mene.

Zato njegujem porodicu i prave prijatelje, gledam u svoje dvorište, ne u tuđe i trudim se da budem ispravna– iskrena je bila pevačica, koja je potpuno posvećena svom unuku prenosi expresstabloid.