Paklene ulice: Evo kako Aca Lukas krši saobraćajne propise

Pri vrhu liste najbahatijih vozača emisije „Paparaco lov“ nalazi se pjevač Aca Lukas, a da ne mari kako se ponaša za volanom dokazuju novi snimci koji su zabilježeni dok je folker bio za volanom.

Aca je snimljen prije nekoliko dana, kada se vratio sa jednog putovanja, a zatim je od strane paparaca praćen kako se ponaša u saobraćaju.

U snimcima koji su napravljeni, primijetno je da je Lukas često mijenjao trake i gazio linije sa strane.

Sa desne strane automobila primijećene su i ogrebotine, kao i da su mu ulubljena vrata, zbog čega se može zaključiti da je Lukas imao žestoko „čukanje“ u proteklom periodu. Lukas se sa aerodroma uputio ka svom stanu.

Pola sata kasnije, Aca je snimljen kako je izjurio iz stana, a zatim počeo da pravi grube prekršaje u saobraćaju, kao što su preticanje na punoj liniji, preticanje na pješačkom ili obilaženje autobusa ne mjestu gdje to nije dozvoljeno.

U jednom momentu jedva je izvukao živu glavu, s obzirom na to da je ušao u čuvene „makazice“, kada je u krivini na punoj liniji obilazio kamion, a onda mu je u susret naišao drugi kamion. Aca je tada u posjlednjem momentu uspio da se vrati u svoju traku.

(expresstabloid)