Pokušao da ukr.de terminatoru biciklo vrijedno 5.500 dolara: Evo šta je Arnold Švarceneger uradio

Kr.đu je spriječila brza reakcija jednog od Švarcenegerovih telohranitelja, koji je uperio električni omamljivač u lopova

Arnold Švarceneger (72), bivši guverner Kalifornije i holivudski glumac, koji se proslavio ulogama u serijalu “Terminator”, našao se na meti lop.va u petak, kad je nepoznati muškarac pokušao da mu uk.ade električni planinski bicikl!

Inc.dent se dogodio ispred jedne teretane u Venisu (Kalifornija), gdje Švarceneger redovno vježba.

Krađu je spriječila brza reakcija jednog od Švarcenegerovih telohranitelja, koji je uperio električni omamljivač u lopova kako bi ga spriječio da ode s Terminatorovim ljubimcem.

U pitanju je ekstraveliki električni planinski bicikl “felt autfiter”, ofarban u kamuflažnu šaru, čija je vrijednost čak 5.500 dolara. Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama vidi se Švarceneger kako provjerava svoj bajs, dok njegov telohranitelj na nišanu drži lopova, čiji identitet nije naveden.

Nakon nekoliko trenutaka, kad se Švarceneger uvjerio da je sve u redu s njegovim dvotočkašem, telohranitelj je vratio or.žje u futrolu.

Glumac je potom opalio nekoliko selfija s fanovima, koji su se okupili prije nego što je otišao svojim putem. Jedan od telohranitelja ga je pratio takođe na dva točka, dok je iza njih išao džip s još nekoliko telohranitelja.