Ponovo u igri: Elvin i Izabela će praviti bebu u “Parovima”

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski ulaze u osmu sezonu rijalitija “Parovi”. Popularni par je nedavno pregovarao sa produkcijom, poslije čega su donijeli odluku.

Naime, Elvin i Izabela odlučni su da se takmiče i u “Parovima 8”, a ovaj put planiraju da idu do samog kraja – pobjede! Čak su smislili i plan uz pomoć kojeg bi stigli do samog finala, pa čak i možda glavne nagrade. Elvin i Izabela su riješili da prave bebu u rijalitiju, a u tome ih podržavaju i najbliži.

Elvin i Izabela dobili su ponudu produkcije koju nikako nisu mogli da odbiju. Pored toga što će imati pozamašne honorare, njih dvoje su dobili uslove kakve neće imati ostali učesnici, ali o tome ne smijem da vam pričam. Riješili su da ovaj put pokažu i dio svoje intime, te će praviti bebu pred kamerama. Njih dvoje svakako planiraju da se uzmu, a beba bi samo učvrstila njihov odnos – otkriva izvor blizak ovom paru, piše alo.rs.

Izabela i Elvin nedavno su viđeni u prostorijma “Happy” televizije gdje su potpisali ugovor sa produkcijom.

-Sve je već riješeno. Koliko znam “Parovi” počinju za nekoliko nedjelja, njih dvoje su potpisali ugovor i već su uzeli neki novac. Više su i nego zadovoljni onim što im je produkcija ponudila. Vjeruju da će im se.s pred kamerama pomoći da se plasiraju dobro. Čak se nadaju da će napraviti i dijete u vili i da bi im to donijelo sigurnu pobjedu – dodaje izvor.