Ša**rao, tu*ao i ipak će se izvući : Miki Đuričić sklapa dogovor s tužilaštvom

Na kraju ništa!?

Miki Đuričić, kojeg je zbog agresivnog ponašanja pred rijaliti kamerama privela policija, a nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana zbog na**lja nad ženama, po savjetu advokata priznat će krivicu kako bi dobio nanogicu.

Da bi se što prije okončao krivični postupak, pčelar iz Kupinova će potvrditi da je oša**rio Suzanu Perović, a potom plj*nuo u lice i štakom tu*ao Nadeždu Biljić u “Zadruzi 2”.

S obzirom na to da se njegova nas***ost jasno vidi na snimcima iz rijalitija, u dogovoru sa svojim zastupnikom odlučio je da snosi odgovornost. On će predložiti sklapanje sporazuma o priznanju krivice sa tužilaštvom kako bi dobio blažu kaznu.

-Advokat je posavjetovao Mikija da ponude nagodbu, pošto je on očigledno počinio nasilje o čemu svjedoči video snimak. Ukoliko tužilaštvo i sud prihvate taj prijedlog, Đuričić bi mogao da svoju kaznu služi kod kuće u Kupinovu, otkriva izvor.

Da li će tužilaštvo prihvatiti nagodbu i dalje je neizvjesno s obzirom na to da je Đuričić i ranije hapšen zbog ponašanja.

-Prvi put priveden je 2014. godine poslije fudbalske utakmice u Kupinovu, jer je povr.jedio dvojicu policajaca. Nakon godinu dana od toga, u rijalitiju je fizički nap.o Ivana Gavrilovića zbog čega je osuđen uslovno.

Zbog svega toga postoji mogućnost da tužilac odbije sporazum ili da predloži i neku strožiju kaznu, na primjer, efektivan zatvor, dodao je sagovornik.

(expresstabloid)