Šaulićev tajni račun: Šaban sakrio tri miliona eura od Goce i porodice, isplivale nepoznate činjenice

Kečina je otkrio da će Šabanova porodica uskoro dobiti gotovo tri miliona eura koje je pjevač uspio da uštedi.

Mediji već nedjeljama spekulišu o tome da li je Šaban Šaulić iza sebe ostavio ušteđevinu na tajnim računima koje je navodno posjedovao, a numerolog i vizionar Vlado Kečina otkriva da je kralju narodne muzike bilo suđeno da zaradi mnogo novca koji će trošiti drugi.

Kečina je otkrio da će Šabanova porodica uskoro dobiti gotovo tri miliona eura koje je pjevač uspio da uštedi.

– Uskoro će se pojaviti tajni račun na kojem je Šaban imao između 2,5 i tri miliona eura, koje je maltene sakrio od sebe samog.

Bio je jedan od onih pjevača koji su mnogo radili i zaradili, a njegova porodica je uglavnom ubirala plodove tog rada. Ogroman novac je potrošen, ali nije Šaban bio taj koji ga je trošio, niti je u tome uživao – kaže Kečina i objašnjava:

– Njegov novac trošili su žena Goca i drugi članovi porodice, a ne Šaban, jer njemu materijalne stvari nikada nisu bile bitne. Živio je skromno i njemu bi bila dovoljna jedna kućica na selu. Po prirodi je bio štedljiv i nije volio da rasipa novac. Čak ga je i nerado pozajmljivao drugima – kaže numerolog i astrolog.

Zbog svega toga, kako kaže Kečina, Šaulić je ostavio veliku ušteđevinu, koju će njegova porodica uskoro podijeliti.

– Riječ je o novcu koji se nalazi na Šabanovom tajnom računu, koji će u narednih šest mjeseci podići njegova supruga Goca i podijeliti sa svojom djecom – tvrdi numerology.

Kečina je također rekao, Šaban Šaulić počeo je da štedi još u najranijoj mladosti.

– On je novac krio i od sebe samog. U ranoj mladosti je počeo da ga sklanja na stranu, a poslije 40. godine života uspjevao je da uštedi i veće sume.

Nažalost, pet decenija je mukotrpno radio, dosta znoja prolio, mnogo i zaradio, a ništa od toga nije potrošio.

U njegovom novcu uživali su i tek će uživati drugi. Generacije njegovih potomaka biće zbrinute, čak će i njegovi unuci uživati u dedinim parama, ali tužno je to što Šaban Šaulić nije malo više uživao u plodovima svoga rad – kaže numerolog i astrolog Vlado Kečina.

Izvor: Alo.rs.