Seve saznala ko joj radi o glavi: Evo ko je objavio eks**icitne slike

Snaha Dragana Kojića Kebe prijavila je donedavnog dečka svoje sestričine, koji posjeduje materijal o pjevačicinim radovima

Severina Kojić je posljednjih nekoliko mjeseci radila na otkrivanju ko joj je ha*ovao telefon i računar iz kojeg su ukradene njene eks**icitne fotografije, a koje su zimus završile na svim naslovnim stranama.

Podsjetimo, riječ je o škakljivim slikama na kojima pjevačica leži g*la u krevetu i dok pere zube u kupatilu, takođe bez odjeće.

Ta istraga se uspješno završila, i nedavno je priveden dečko za kojeg se ispostavilo da je ni manje ni više Severinin bivši zet.

On je odranije poznat organima reda u Zagrebu, a Severina i njena sestričina su protiv njega podnijele kri*ične prijave zbog sumnje da se, između ostalog, bavi i sumnjivim poslovima, piše Kurir.

-Severina je poludjela kada je saznala da je bivši zet izdao. Taj dečko se dvije godine zabavljao sa njenom sestričinom i sve je bilo u najboljem redu. Međutim, nevolje u raju počele su zbog privatnih problema koji su se dešavali između porodice Vučković i tog tipa.

Nastao je neki kurcšlus, a on ih sve drži u šaci. Njena sestričina je poludjela zbog svega što se desilo jer nije mogla da povjeruje da bi je dečko izdao. To je bila velika ljubav, klela se u njega, ali ga je potcijenila i on je iskoristio prvu priliku da im pokaže da sa njim nema šale – priča izvor blizak pjevačici.

On tvrdi da Kojićka na sve načine pokušava da svali krivicu na bivšeg vjerenika Milana Popovića, ali da on sa tim nema nikakve veze.

– Severini je Milan kriv za sve! Međutim, istina je malo drugačija. Kralj bakra nema veze sa tim što su njene sp*rne fotografije ugledale svjetlost dana. Njemu je jedino važno da se poštuje dogovor o sinu, a sve ostalo što ima veze sa njom i njenim privatnim životom ne interesuje ga.

To Severina odlično zna i zbog toga na sve načine pokušava da krivicu prebaci na njega kako bi u javnosti sebe predstavila kao žrtvu – završava izvor.