SONJA BAŠIĆ ODGOVORILA HALIDU MUSLIMOVIĆU: Prev*rant ostaje prev*rant

A što se tiče suda ne żelim to da komentarišem, imam poverenje u Sud u Banjoj Luci i Tužilastvo, te svojih advokata.

Pravda će se dokazati.

Nakon što Halid Muslimović nije mogao da dobije vizu za Kanadu, gdje je planirao da održi turneju zbog, kako je navedeno, krivičnog postupka koji se vodi protiv njega zbog preb*janja dugogodišnje ljubavnice Sonje Bašić, kratko se oglasio i sam Muslimović kada je kazao da je to montaža iz raznih uglova piše expresstabloid.ba

-Mediji koji se toliko interesuju za ovaj slučaj, trebalo bi da se pozabave istorijom te žene i vide kakva je ona – rekao je Muslimović.

Nakon ovoga kontaktirali smo i Sonju Bašić koja se upravo vratila iz Dubaija gdje je imala nekoliko značajnih sastanaka.

-Više sam na nebu nego na zemlji – kroz smijeh nam je na početku rekla Sonja te nastavila.

-Halid, kako čujem, uvijek pominje tu neku historiju.

Pa svi mi imamo historiju iza sebe, to je logično. E ostat će upisano u historiji njegovo suđenje, jer me je zvjerski preb*o i prevario za toliki novac.

Da pojasnim ko je Sonja Bašić???

-Jedna ponosna majka dva sina, jednog diplomiranog arhitekte, a drugog koji studira drugu godinu International Business Prava.

Sonja je jedna żena koja ima masters u Ekonomiji, dvije diplome iz finansija i biznisa, Agent za prodaju nekretnina, posjeduje kreditnu dozvolu sa 1000 banaka širom svijeta.

Posjedujem dvije firme koje godinama postoje u Australiji, a nedavno sam otvorila i jednu u Banjoj Luci te još jednu planiram uskoro.

Ja sam žena koja sarađuje sa Kinom, Indijom i upravo sam stigla iz Dubaija gdje sam potpisala ugovor sa Arapima u vezi investicija sa nekretninama u Australiji.

Sonja je žena, nastavila je, koja je non stop na putu oko svijetu, nije KRIV*ČNO gonjena niti u JEDNOM SUDU na planeti.

-Bez obzira na prošlost pogotovo sa ovim čovjekom, nastojala sam mu pozajmiti pare i pomoći mu kad je 2015. godine umalo ostao bez ičega.

Zahvaljući meni i mojoj pomoći podigla sam mu čak i karijeru, ali nażalost, doživjela sam sve to i to mi je hvala.

Ljudi koji griješe, nešto nauče iz njih, ali Muslimović neće nikada. Prev*rant ostaje prev*rant.

-A što se tiče suda ne żelim to da komentarišem, imam poverenje u Sud u Banjoj Luci i Tužilastvo, te svojih advokata.

Pravda će se dokazati.

(expresstabloid)