U zgodnu Jovanu su svi gledali: Šta je Lukas rekao za novu djevojku..

Popularni pjevači Aca Lukas i Maya Berović promovisali su u utorak, 9. jula, duetsku pjesmu “Problem” i tom prilikom progovorili i o svojim problemima.

Lukas se na događaju pojavio sa novom djevojkom, plavokosom ljepoticom Jovanom, zbog čega je bio u centru pažnje.

Ovo je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje, a Lukasova reakcija kada smo mu postavili to pitanje, bila je urnebesna.

– Moja autobiografija će biti za jedno 40 godina… Sve je lijepo, sve je super – bilo je sve što je u šali rekao Aca.

A potom je, u skladu sa nazivom pjesme koja je za sedam sati imala više od milion pregleda na Youtube-u, progovorio i o svojim problemima prenosi expresstabloid.

-Ja imam toliko problema, da ja uopšte nemam problema. Shvatio sam da je život mnogo veliko sra*e, svima, i da nikome nije lijep. Zato što sam to shvatio, meni je lijepo. Problema ima koliko hoćeš, ali moraš da živiš sa njima i biće ih uvijek – otvoreno je rekao Lukas i objasnio da li i kako rješava svoje pobleme:

-Kako-kad, onda kad znam da mogu da se rješavaju. Tako da mi ti problemi koji danas ne mogu da se riješe ne prave problem, tak kada dođu na red, kaže folker, piše Telegraf.

Budući da je Lukas svojevremeno odbio Mayu za duet, sada je otkrio da je to samo bio ishod jednog lošeg perioda, a Maya za folkera ima samo riječi hvale.

– Ja sam čovjek koji svoje greške kad-tad uvidi. Nisam je odbio, nego nisam bio u životnoj fazi da to tada uradim. Sada je sve sjajno, fenomenalno, super, top! – rekao je Aca, a potom je Maya “objasnila”:

– Aca je toliko bio sjajan, da sam ja iznenađena. Obzirom da su mi rekli da neću moći da ga uhvatim da snimimo spot, da će kasniti, da će ovo, da će ono… On je toliko bio profesionalan da je to nešto vanserijsko!