Uhapšen momak koji je ukrao Severinine ek.plic.tne fotografije i postavio ih na internet

Policija je nedavno u Hrvatskoj privela momka koji se sumnjiči da je nelegalnim putem uspio da pribavi set pjevačicinih g*lih fotografija, koje je postavio na internet.

Severina Kojić nije imala mira dok nije saznala ko joj je hakovao telefon iz kojeg su ukradene njene p*r.o-fotografije koje su zimus završile na svim naslovnim stranama.

Ime i prezime momka koji je uspio da mazne škakljivi sadržaj saopštila joj je policija, koja ga je nedavno uhapsila zbog osnovane sumnje da se bavi visokotehnološkim kr.mina.om. On se, prilikom hapšenja, branio šutanjem, navodi Kurir.

To je za medije potvrdio Kojićkin PR kada su se pojavile škakljive fotografije.

– Ovdje je riječ o osveti bivšeg Severininog partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine, koja traje već duže vrijeme i u kojoj se ne biraju sredstva – izjavio je tada njen menadžer.

Inače, kako saznaju beogradski mediji, mladić koji je Kebinoj snahi hak.vao telefon, stručnjak je za računarske mreže.

– Severinina prijateljica mi je rekla da je slučaj prijavila policiji čim su se slike pojavile na portalima, a nedavno je i uhapšen jedan momak zbog toga. Ne znam kako će se odvijati ovaj slučaj – kaže za Kurir izvor blizak Kebinoj snahi.

Podsjećanja radi, u pitanju su ek**licitne fotografije na kojima se jasno vidi kako pjevačica u hotelskoj sobi pokazuje g*le gr*di u toaletu i spavaćoj sobi.

(expresstabloid)