VIKI OTKRILA: Ceca dolazi u “Zvezde Granda”

Tokom gostovanja u emisiji “Zezde Granda Specijalu” Viki Miljković potvrdila je spekulacije da bi Ceca Ražnatović mogla da joj pomaže u pripremi kandidata kojima će ona biti mentor.

Članica žirija u “Zvezdama Granda” rekla je kako će sa suprugom Tašketom raditi sa takmičarima u muzičkom studiju folk dive.

-Prezadovoljna sam svojim kandidatima i imam velike planove i što je najvažnije znam šta ću da radim sa svakim od njih. Ceca je Tašketu dala svoj muzički studio i on je to adaptirao i renovirao i mislim da će to biti jedan od najboljih studija u gradu u kome ćemo raditi- objasnila je Viki. Na pitanje Saše Popovića da li će i Ceca doći u studio kad Viki bude radila sa kandidatima, članica žirija je rekla: –Vidi, mi svaki dan pijemo kafu u studiju, ali ne moram sad sve da otkrijem.

Kako prenosi expresstabloid, među članovima žirija se već “šuška” kako se Viki najbolje sprema za ulogu mentora i da je anagažovala veliki tim saradnika koji će joj pomagati sa kandidatima, a među njima će očigledno biti i Ceca.

(Foto cafe.ba)
(Foto Starmagazin)

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.