Zbog ovoga je spremna da otjera dečka: Evo šta kaže Milica Pavlović o savršenom muškarcu

Pjevačica slavila 500 miliona pregleda na Youtube kanalu

Milica Pavlović uspjela je u onome u čemu mnoge njene starije kolegice još nisu. Milica je za samo sedam godina karijere zaradila najvažnijih 500 miliona u svojoj karijeri! Naime, Pavlovićeva je uspjela da dobije 500 miliona pregleda na svom Youtube kanalu, a tim povodom je organizovala i druženje s novinarima.

Iza mene je mnogo neprospavanih noći, mnogo puta sam radila bolesna, sa visokom temperaturom. Ni sama ne znam koliko sam puta propustila dobar izlazak, ali nije mi žao. Da sam naišla na nekog muškarca koga bih voljela svim srcem, da me totalno oborio s nogu, koji je vrijedan da ga svima predstavim, sigurno bih zapostavila karijeru, ali pošto takvog još nema, fokusirala sam se na posao.

Budući da još nisam našla ljubav svog života, željela sam da radim što više na sebi i da postanem prava samostalna žena koja ima svoj dinar – rekla je Milica i objasnila koje osobine mora da ima njen idealni muškarac.

-Dečko u koga bih se ludački zaljubila morao bi da prati moj tempo i da razumije moj posao. Bez kompromisa nema ljubavi. Kada bi me ucJenjivao ili tjerao da ostavim muziku, odmah bi dobio šut-kartu. Nikome neću dati da mi sreže krila – objasnila je Milica.

(expresstabloid)